ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΠΑΣΥΠΕΦΑΑ)

CYPRUS ASSOCIATION OF  PHYSICAL EDUCATION AND SPORTS SCIENCE

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Το Δ.Σ του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε.Φ.Α.Α θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους που παρευρέθηκαν στην Παγκύπρια συνάντηση για όλους τους γυμναστές τις 25 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν τον κλάδο μας. Το Δ.Σ του συνδέσμου λαμβάνοντας υπόψη όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση ανακοινώνει τα πιο κάτω:

 

• Όσο αφορά την εγγραφή στον πίνακα διορισίμων λόγω της μεταρρύθμισης και του εκσυγχρονισμού του υφιστάμενου συστήματος διορισμού, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία.

• Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας Κύπρου www.eey.gov.cy

• Πατήστε στο σύνδεσμο Κατάλογοι Διορισίμων

• Εκεί θα βρείτε 2 κατηγορίες οι οποίες περιέχουν χρήσιμες πληροφορίες και την ανακοίνωση για την υποβολή αιτήσεων. Σε αυτές τις 2 κατηγορίες θα βρείτε όλες τις πληροφορίες και την καθοδήγηση που χρειάζεστε

• Σε περίπτωση που συναντήσετε οποιαδήποτε δυσκολία στην διαδικασία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον σύνδεσμο

• Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας στις 22/07 http://www.pasypefaa.org/efxaristiria.html μετά και από ένα μεταβατικό στάδιο 3 μηνών το οποίο και έληξε, ειδική ενημέρωση για τις ενέργειες του συνδέσμου θα λαμβάνουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη του συνδέσμου.

 

• Το γκρουπ που δημιουργήθηκε στο Viber με σκοπό την ενημέρωση συναδέλφων για την ύπαρξη και τις ενέργειες του συνδέσμου θα καταργηθεί. Πλέον με την ανανεωμένη ιστοσελίδα, το προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook), αλλά και το email θα γίνεται μια πιο σωστή και άμεση επικοινωνία μεταξύ του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε.Φ.Α.Α και των μελών του.

 

• Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα Πανεπιστήμια για σύναψη συμφωνίας και πρωτόκολλα συνεργασίας, για τα οποία μόλις επιτευχθούν θα ειδοποιηθείτε άμεσα. Τονίζεται ότι πάγια πολιτική του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε.Φ.Α.Α είναι η συνεργασία με όλα τα Πανεπιστήμια και οργανισμούς για το καλό του κλάδου και την επιμόρφωση των μελών του.

 

• Τέλος, το Δ.Σ του συνδέσμου καλεί όλους τους γυμναστές να έρθουν κοντά στον σύνδεσμο, και να στηρίξουν τις προσπάθειες που γίνονται. Ο ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε.Φ.Α.Α είναι ανοικτός για οποιεσδήποτε προτάσεις από οποιοδήποτε συνάδελφο με γνώμονα το καλό και την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου μας.

Με εκτίμηση,

 

Δ.Σ. ΠΑΣΥΠΕΦΑΑ

(ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ

ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ)

 

ΧΟΡΗΓΟΙ: