ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΠΑΣΥΠΕΦΑΑ)

CYPRUS ASSOCIATION OF  PHYSICAL EDUCATION AND SPORTS SCIENCE

Συνάδελφοι,

 

Το Δ.Σ του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε.Φ.Α.Α είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως όλες οι ενέργειες, που σύμφωνα με την προηγούμενη ανακοίνωσή του, δεσμεύτηκε ότι θα πραγματοποιήσει έχουν περατωθεί με επιτυχία.

 

- Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες των εμπλεκόμενων φορέων αλλά και του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε.Φ.Α.Α, το Υπουργείο Παιδείας αποφάσισε την μη εφαρμογή της απόφασής του για τα μικτά τμήματα για την Β΄και Γ΄γυμνασίου στο 100%. Για την Α΄γυμνασίου γίνονται ακόμη συζητήσεις.

- Ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε.Φ.Α.Α κος Δημήτρης Πετρίδης θα παρευρεθεί στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Φυσικής Αγωγής στην Βουδαπέστη μεταξύ 1-4 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα συζητηθεί και η καταγγελία του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε.Φ.Α.Α για την μείωση των ωρών της Φ.Α στην Μέση εκπαίδευση στην Κύπρο.

- Ύστερα από συνεννόηση των μελών του Δ.Σ και των ατόμων που απάρτιζαν τις υπό-ομάδες, επιτεύχθηκε η δημιουργία βάσης δεδομένων με στοιχεία επικοινωνίας συναδέλφων από όλη την Κύπρο. Η συγκεκριμένη βάση δεδομένων μεγαλώνει καθημερινά.

- Η ιστοσελίδα του συνδέσμου ανανεώθηκε και είναι στη διάθεση όλων των συναδέλφων. www.pasypefaa.org

- Το Δ.Σ επίσης είναι σε θέση να ανακοινώσει την επόμενη ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ την ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 11:00 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΑΣΙΣ ΣΤΗΝ ΧΟΙΡΟΚΟΙΤΙΑ.

- Τελειώνοντας υπενθυμίζουμε σε όσους συναδέλφους δεν πραγματοποίησαν την εγγραφή τους και επιθυμούν να το πράξουν πατήστε τον πιο κατω συνδεσμο.

 

Με εκτίμηση

Δ.Σ. ΠΑΣΥΠΕΦΑΑ

 

Κάντε κλικ για download.

ΧΟΡΗΓΟΙ: