ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΠΑΣΥΠΕΦΑΑ)

CYPRUS ASSOCIATION OF  PHYSICAL EDUCATION AND SPORTS SCIENCE

Συνάδελφοι,

 

Ο ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε.Φ.Α.Α αποτιμόντας την παγκύπρια συνάντηση που έγινε στις 24/04 καταρχήν ευχαριστά όλους όσους παρευρέθηκαν εις βάρος του προσωπικού τους χρόνου και των προσωπικών τους υποχρεώσεων, και σας πληροφορεί για τα απορρέοντα από την συνάντηση.

 

Έγινε ενημέρωση για τα πεπραγμένα του συνδέσμου από την προηγούμενη μας συνάντηση μέχρι χθές. Επίσης έγινε μια επικοδομητική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους και απαντηθήκαν αρκετές ερωτήσεις.

 

Όσο αφορά την γενική και εκλογική συνέλευση του συνδέσμου, αυτη θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2016. Προυπόθεση για οποιοδήποτε ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα για συμμετοχή του στο Δ.Σ πρέπει να είναι μέλος του συνδέσμου για τουλάχιστον 6 μήνες πριν την ημερομηνία της εκλογικής διαδικασίας. Δικαίωμα ψήφου έχει οποιοδήποτε μέλος έχει τακτοποιημένη την συνδρομή του κατα την γενική συνέλευση. Η ακριβής ημερομηνία της εκλογικής συνέλευσης θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

 

Όσες ιδιώτικες εταιρείες, οι οποίες παρέχουν υπηρεσίες επιμόρφωσης, ενημέρωσης και οποιαδήποτε άλλη μορφή υπηρεσίας ή δραστηριότητα στον χώρο της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού, και δεν έρχονται εναντίων των συμφερόντων των πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, είναι αποδεκτές απο τον ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε.Φ.Α.Α και δεν υπάρχει καμία αντίρρηση σε πλάισια συνεργασίας.

 

Τέλος ο ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε.ΦΑ.Α ανακοινώνει την συνδιοργανωση επιστημονικού συνεδρίου σε συνεργασία με την Π.Ε.Π.Φ.Α και το Ευρωπαικο Πανεπιστημιο το τριήμερο 10-11-12 Ιουνίου 2016. Το τελικό πρόγραμμα καθώς και περαιτέρω λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα μας για ενημέρωσή σας.

 

Με εκτίμηση,

Δ.Σ ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε.Φ.Α.Α

 

ΧΟΡΗΓΟΙ: