ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΠΑΣΥΠΕΦΑΑ)

CYPRUS ASSOCIATION OF  PHYSICAL EDUCATION AND SPORTS SCIENCE

Ανακοίνωση Παραχώρησης Υποτροφιών ΠΑΣΥΠΕΦΑΑ

Στα πλαίσια της συνεργασίας αλλά και σαν συνέχεια του μνημονίου συναντίληψης που υπογράφηκε πρόσφατα, μεταξύ του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε.Φ.Α.Α και του Πανεπιστήμιου UCLan, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την παραχώρηση υποτροφιών για όλα τα μέλη του Συνδέσμου, αλλά και των οικογενειών τους (α’ βαθμού συγγένεια).

Συγκεκριμένα, θα παραχωρηθούν:

- Υποτροφίες ύψους 50%, με τελικά δίδακτρα €5,250 για το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών MSc Sport & Exercise Science
- Υποτροφίες με τελικά δίδακτρα €6,000 για οποιοδήποτε άλλο από τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου
- Υποτροφίες με τελικά δίδακτρα €7,000 το χρόνο, για οποιοδήποτε από τα Προπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου

Οι συγκεκριμένες υποτροφίες ισχύουν μόνο για νεοεισερχόμενους φοιτητές, που αιτούνται απευθείας στο Πανεπιστήμιο, για εισδοχή τον Οκτώβριο 2019, εφόσον πληρούνται τουλάχιστον τα ελάχιστα κριτήρια εισδοχής. Όλες οι αιτήσεις θα εξεταστούν με απόλυτη διακριτικότητα από Επιτροπή που θα συσταθεί από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα προσφέρονται σε πλήρη φοίτηση διάρκειας ενός χρόνου (full time) ή σε μερική φοίτηση διάρκειας δύο ετών (part time), με ευέλικτους τρόπους διδασκαλίας (flexible delivery). Δύο από τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα (MBA and MSc Cybersecurity) προσφέρονται και εξ’ αποστάσεως (Distance Learning). Τα τελικά δίδακτρα για το ΜΒΑ Distance Learning είναι για τον Οκτώβριο 2019 στην ειδική μειωμένη τιμή των €5,900 για όλο το πρόγραμμα σπουδών.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2012 ως εγγεγραμμένο Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο, έχοντας πάρει πλήρως την Τελική Άδεια Λειτουργίας του το 2015 καθώς και τα εύσημα από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας της Αγγλίας (QAA), προσφέροντας άριστη Κυπριακή-Βρετανική Ανώτατη εκπαίδευση, σε πτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Αυτή η μοναδική συνέργεια προσφέρει στους απόφοιτους του UCLan Cyprus διπλό πτυχίο, από το UCLan Cyprus και από το UCLan UK. Οι Σχολές του Πανεπιστημίου συνεργάζονται με επαγγελματικούς φορείς όχι μόνο της Κύπρου, αλλά και του Ηνωμένου Βασιλείου, και τα προγράμματα αυτά έχουν τύχει αναγνώρισης από διεθνούς φήμης επαγγελματικά σώματα. Mε μια διπλά εγγυημένη άριστη ποιότητα σπουδών, η επένδυση στην εκπαίδευση κοντά μας είναι ασφαλής, αφού παρέχουμε επαγγελματική αναγνώριση των προγραμμάτων σπουδών για μεγιστοποίηση των ευκαιριών εργοδότησης των αποφοίτων μας.

Κάθε ενδιαφερόμενος/η θα μπορεί να στέλνει τα στοιχεία του/της στην ηλεκτρονική διεύθυνση admissions@uclancyprus.ac.cy με την ένδειξη «Υποτροφίες ΠΑΣΥΠΕΦΑΑ» και Αρμόδιος Λειτουργός θα επικοινωνεί μαζί του για περαιτέρω πληροφορίες.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων και αναμένουμε τη θετική σας ανταπόκριση.

Με εκτίμηση,

Δ.Σ. ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε.Φ.Α.Α
(ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ)Pasypefaa - UClan Scholarships

ΧΟΡΗΓΟΙ: