ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΠΑΣΥΠΕΦΑΑ)

CYPRUS ASSOCIATION OF  PHYSICAL EDUCATION AND SPORTS SCIENCE

Το Πρόγραμμα Αθλητικής Επιστήμης & Φυσικής Αγωγής του Τμήματος Επιστημών Ζωής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνει το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα:

 

“Υγεία – Ευρωστία – Απόδοση: Ορίζοντες της Αθλητικής Επιστήμης».

 

Στόχος του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη των πιο πρόσφατων ερευνητικών πορισμάτων της Αθλητικής Επιστήμης, για το ρόλο της φυσικής δραστηριότητας και της άσκησης στην Υγεία, την Απόδοση και την Ποιότητας Ζωής. Οι σύνεδροι θα έχουν τη ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουν με τους εισηγητές και να συζητήσουν θέματα σχετικά με τις τάσεις της επιστήμης και τις πρακτικές εφαρμογές σε θέματα υγείας κι άσκησης.

 

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 σύμφωνα με το Πρόγραμμα {το πρόγραμμα να γίνει ενεργός σύνδεσμος} στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι (6) Θεματικές Συνεδρίες, είκοσι (20) Εισηγήσεις, τέσσερα (4) Βιωματικά Εργαστήρια και δύο (2) Κύριες Ομιλίες, που θα παρουσιάσουν 23 καταξιωμένοι εισηγητές. Παράλληλα θα παρουσιαστεί ένας αριθμός αναρτημένων επιστημονικών ανακοινώσεων.

 

Το Συνέδριο απευθύνεται στο ευρύ κοινό, σε φοιτητές και εργαζόμενους στην Υγεία, στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σε δασκάλους που διδάσκουν φυσική αγωγή, σε καθηγητές φυσικής αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε Προπονητές όλων των αθλημάτων, σε στελέχη διοίκησης του αθλητισμού και των αθλητικών επιχειρήσεων.

 

Το κόστος συμμετοχής είναι 30€ (μειωμένη τιμή 15€ για φοιτητές/τριες).

 

Η συμμετοχή σε δύο Εργαστήρια είναι επιπρόσθετα 20€ (μειωμένη τιμή 10€ για φοιτητές/τριες).

 

Περισσότερες πληροφορίες πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

http://www.euc.ac.cy/en/events/1st-scientific-conference-horizons-sports-science

 

ΧΟΡΗΓΟΙ: